Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/kromans.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
Handelsbetingelser

Ejerforhold
ALL ABOUT COOKING – Kromans Kokkeskole
drives og ejes af kromans.dk

Firmaets adresse er:
Kromans
Kærmindevej 30
2820 Gentofte
Att.: Karsten Kroman
M. 24 65 46 47
E. aac@kromans.dk


Tilmelding og betaling:
Al tilmelding og betaling for deltagelse i åbne kurser og/eller arrangementer på ALL ABOUT COOKING (AAC) skal foretages forud for arrangementet på kokkeskolens hjemmeside på www.kromans.dk
Booking af arrangementer for firmaer/organisationer o.l. foretages på mail til aac@kromans.dk. Booking af arrangementer til private hold foretages ligeledes til
aac@kromans.dk.
Minimums holdstørrelse er 12 personer og max. 30 personer medmindre andet er aftalt.
Afregning sker ved fremsendelse af faktura. Alle fakturaer skal være betalt inden arrangementet finder sted og det vil til enhver tid være skolens betalingsbetingelser, der er gældende.


Undervisning:
Til alle kurser udleveres skolens undervisningsmateriale/opskrifter, der må tages med hjem. Evt. ekstramateriale afregnes særskilt.
Vi beder venligst om, at deltagerne til vore kurser møder præcist, idet vi ikke har noget venteområde. Vi bestræber os på, at gøre oplevelsen så helstøbt og positiv som muligt. Vi har derfor brug for at være helt klar inden døren åbnes. Det vil derfor kunne ske, at døren er lukket lige indtil den aftalte kursusstart.

Regler for deltagelse:
AAC er udstyret med eksklusivt inventar og udstyr samt eksklusive hårde hvidevarer. Vi beder derfor kursusdeltagerne om at udvise almindelig omtanke og respekt for skolens udstyr. Grov uagtsomhed med skolens udstyr eller inventar vil være ansvarspådragende.
Deltagerne skal arbejde aktivt i et køkken og gennemføre et forholdsmæssigt langt undervisningsforløb. Vi beder derfor om, at man bærer praktiske og lukkede sko samt praktisk beklædning. Skolen dækker ikke udgifter til vask/rens af tøj ligesom beskadiget eller ødelagt beklædning og fodtøj ikke erstattes. Deltagerne på kurset deltager frivilligt og på eget ansvar.
Af sikkerhedsmæssige hensyn undervises ikke berusede/påvirkede personer. Skolen forbeholder sig til enhver tid ret til at afbryde undervisningen for en eller flere deltagere, såfremt de skønnes for berusede eller påvirkede. Skulle dette ske, er den/de pågældende ikke berettiget til refusion af kursusgebyret.
 
Aflysning af kurser/arrangementer
Skolen forbeholder sig ret til at aflyse planlagte såkaldte ‘åbne kurser’ kurser ved for få tilmeldinger eller på grund af sygdom. Såfremt et kursus må aflyses vil de tilmeldte deltagere blive kontaktet skriftligt eller pr. telefon med tilbud om en ny kursusdato eller at få det indbetalte kursusgebyr refunderet. Skolen kan ikke på forhånd garantere, at et aflyst kursus gennemføres på en anden dato. Anmodning om refusion af kursusgebyret skal ske til: aac@kromans.dk

Firmaarrangementer kan af firmaet aflyses vederlagsfrit 2 måneder før den aftalte arrangementsdato. Ved aflysning 1 måned før arrangementsdatoen beregnes 25 % af den samlede arrangementspris. Ved aflysning 3 uger før arrangementsdato beregnes 50 % af den samlede arrangementspris. Ved aflysning 2 uger før arrangementsdato beregnes 75 % af den samlede arrangementspris. Ved senere aflysning beregnes 100 % af den samlede arrangementspris.

Ændringer i antal deltagere kan for nedadgående ske indtil 14 dage før. Herefter er antallet bindende.  Ændringer af antallet for opadgående kan ske indtil 3 dage før. Såfremt der sker aflysning af en booket arrangement, hvor menu og program ikke måtte være endeligt aftalt beregnes annulleringsgebyret som minimum af vores laveste menupris pr. person. Et arrangement anses for booket, såfremt der foreligger en bekræftende email eller anden skriftlig dokumentation.

Ovenstående annullerings-/aflysningsbetingelser som beskrevet i afsnit 2, gælder ligeledes i forbindelse med lokaleleje.

Fortrydelsesret
Når din tilmelding til et åbent kursus eller anden form for åbent arrangement er bekræftet, kan det ikke ombyttes eller refunderes. Du kan evt. vælge at afhænde din tilmelding til en anden.

Selvom tilmeldingen måtte være foretaget på nettet, hvor der normalt er en 14-dages fortrydelsesret, gør vi opmærksom, at der i forbrugeraftaleloven er visse undtagelser. Det gælder f.eks. rekreative fritidsaktiviteter, hvor man er tilmeldt til en specifik dato og tidspunkt. AAC’s kurser og øvrige arrangementer hører til denne kategori og derfor refunderes tilmeldingen ikke – heller ikke selvom du er forhindret på grund af sygdom eller andre årsager (det samme gælder f.eks. teater- og biografbilletter).

Der gælder ingen fortrydelsesret for firmaer, organisationer o.l., idet de automatisk er underlagt ovennævnte aflysnings-/annulleringsbetingelser.

Forbehold
AAC og kromans.dk tager forbehold for trykfejl og/eller tastefejl på hjemmesiden, i undervisningsmaterialet og øvrigt materiale. Vi tager ligeledes forbehold for evt. misvisende fotomateriale o.l.. Vi tager endvidere forbehold for ændringer i menuer og kursusbeskrivelser, der vil kunne foretages uden forudgående varsel eller information til deltagerne forud for kursusstart.
Endelig tager vi forbehold for udsolgte kurser og arrangementer – herunder tekniske eller administrative fejl i håndteringen af skolens hjemmeside.


Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

Ring på  +45 24 65 46 47 

Tag en virtuel tur i vores lokaler...

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik